Inicjatywa Doskonałości - Uczelnia Badawcza
ul. Gagarina 7, 87-100 Toruń
tel.: +48 56 611-43-02
fax: +48 56 611-45-26
e-mail: wydzial@chem.umk.pl
zdjęcie nagłówkowe

Skład osobowy


Pracownicy


dr hab. Aleksandra Szydłowska-Czerniak, prof. UMK

 

prof. dr hab. Aleksandra Szydłowska-Czerniak
Ki
erownik Zespołu Naukowego:
Chemii Analitycznej i Żywności
Kierownik Pracowni Podstaw Technologii Tłuszczów
tel.: +48 (56) 611-47-86
e-mail: olasz@umk.pl
pokój nr 109, budynek A
Życiorys naukowy (521 KB)



dr hab. Aneta Jastrzębska, prof. UMK
Kierownik Pracowni  Podstaw Chemii Analitycznej
Kierownik Pracowni Analiza Sensoryczna
e-mail: aj@chem.umk.pl
pokój nr 112, budynek A


dr Marzanna Kurzawa, prof. UMK
Kierownik Pracowni Chemii i Analizy Żywności
Kierownik Pracowni Chemii Żywności i Biopierwiastków
Kierownik Pracowni Analizy Ilościowej Leków
Kierownik Pracowni Analizy Produktów Naturalnych
Kierownik Pracowni Analizy Farmaceutycznej
e-mail: jmk@umk.pl
pokój nr 155, budynek A


 

 

dr inż. Dobrochna Rabiej-Kozioł
Kierownik Pracowni Podstaw Technologii Cukru i Cukiernictwa
e-mail: d.rabiej@umk.pl
pok. 148 , budynek A


mgr Sylwia Kowalska

 

 

mgr Sylwia Kowalska
e-mail: skowalska@umk.pl
pokój nr 5, budynek B


Doktoranci


 

 

mgr inż. Alicja Tymczewska
e-mail: tymczewska@doktorant.umk.pl
pok. 107, budynek A


 

 

mgr inż. Katarzyna Włodarczyk
e-mail: kwlodarczyk@doktorant.umk.pl
pok. 107, budynek A


Doktoranci wdrożeniowi


mgr inż. Monika Momot

 

 

mgr inż. Monika Momot
e-mail: Monika.Momot@bunge.com


mgr Szymon Poliński

 

 

mgr inż. Szymon Poliński
e-mail: szymon.polinski@kopernik.com.pl


Studia z Mentorem


 

 

Zuzanna Gralak (Chemia i Technologia Żywności, III rok) – dr hab. Aneta Jastrzębska, prof. UMK


 

 

 

Kamil Brzuzy (Chemia i Technologia Żywności, III rok) – dr hab. Aneta Jastrzębska, prof. UMK